Magunkról

4d ultrahang center

+36-20-20-44-444

Hétvégén is hívható! (0-24-ig)

1095 Bp, Mester utca 45.

Szakrendelő épülete IV. emelet 453. rendelő

Rendelés:

Hétfő – Péntek: 7:30 – 19:30

RENDELŐNK

Ismerje meg rendelőnket

2008-ban együttműködési szerződést kötöttünk a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft-vel, hogy a Mester u-i épületükben egy fejlett, kellemes hangulatú rendelő kialakítása mellett 4D ultrahang szolgáltatást nyújtsunk. Több szakorvos és védőnő támogatása segíti munkánkat, melyet az általunk üzemeltetett G.E. Voluson E6-os 4D-5D ultrahang készülékünk teszi könnyebbé.

2008 óta több ezer kismama tapasztalta meg, hogy a nálunk végzett vizsgálatok könnyebbé tették a terhesség alatti időszakot. Nemcsak pontos szakvéleményt és fontos információkat kaptak tőlünk a kismamák, hanem olyan utolérhetetlen élményben is volt részük, melyet a 4D-s és már az 5D-s ultrahang technikával szereztünk meg.

MIÉRT

Miért válasszon minket?

Szakértelem

Kiváló szakorvosokkal, szonográfusokkal és ultrahang specialistákkal dolgozunk, akik szakterületük kiválóságaik, hanem napi munkatapasztalattal rendelkeznek.

3 db ajándék a vizsgálat mellé

Az 4D ultrahangos vizsgálatok mellett ajándék 5D ultrahangos felvételt, fényképet és hűtőmágnest adunk ajándékba, ami egyedül a mi rendelőnkben érhető el.

Beutaló és várakozási idő nélkül

Mint magánrendelő, rugalmasan tudunk az Ön elvárásainak megfelelni. Nyugodt, családias légkörben, beutaló és várakozási idő nélkül, maximális odafigyeléssel, elérhető árakon.

3.000,- forint kedvezmény

Használja ki az egyedülálló lehetőséget!  A második vizsgálatot követően a következő kezelésre már 3.000,- forintos kedvezményt biztosítunk az Ön számára.

 

ORVOSAINK

Ismerje meg orvosainkat

Beleznay Katalin

Több mint 20 éves ultrahangos tapasztalattal rendelkezik, mely garanciát ad vizsgálataink megbízhatóságára. A „Pocakosnapló” szakkönyv szakértője és szerzője. 4D ultrahang és 5D ultrahang specialista.

Kovács Katalin

Az elsők között volt Magyarországon, akik 3D és 4D ultrahang technológiával vizsgáltak kismamákat. Rendelőnkben specialistaként foglalkozik terhességi ultrahang diagnosztikával.

Fekete Anett

Szülészeti és nőgyógyászati ultrahangdiagnosztikai szakember, napi munkatapasztalattal rendelkezik és elsajátította a legújabb módszereket és eljárásokat. A kismamák vizsgálatánál midig a legjobb szakmai tudását nyújtja.

KÉSZÜLÉK

Ismerje meg készülékünket

Valódi felsőkategoriás General Electric készülék, mely 19”-os nagyfelbontású LCD monitorral rendelkezik. Érintőképernyős vezérlés, HD minőségű speciális megjelenésű technikával.

Olyan egyedi 4D megjelenéssel rendelkezik, mely kiterjesztett és továbbfejlesztett térfogati kontraszt megjelenítésű képes készíteni, ami 5D képet készít, így ezzel akár otthon HD minőségű, vagy 3D-s tévén térhatású kép jeleníthető meg.

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálat alatt készül diagnosztikai lelet, amelyhez részletes tájékoztatást adunk.

TELEFON

+36 20 20 44 444

Hétvégén is hívható (0-24-ig)

CÍM

1095 Budapest, Mester utca 45.

Szakrendelő épülete IV. emelet 453.

RENDELÉS

Hétfő – Péntek:

7:30 – 19:30

EMAIL

bszucs14@gmail.com

2 órán belül válaszolunk

SZÉP kártyát, Ajándék Erzsébet-utalványt elfogadunk, szinte az összes Egészségpénztárral kapcsolatban állunk! Fizetés akár BANKKÁRTYÁVAL is!

Üzemeltető

  • Cég név: PGSZ Kft 
  • Cégjegyzékszám: 01-09-713461 
  • Adószám: 12989197-2-42 

Web üzemeltető

  • Cég név: Intelliweb Kft 
  • Cégjegyzékszám: 02-09-072195 
  • Adószám: 14215111-2-02