Kismama ultrahang vizsgálat

4d ultrahang center

+36-20-20-44-444

Hétvégén is hívható! (0-24-ig)

1095 Bp, Mester utca 45.

Szakrendelő épülete IV. emelet 453. rendelő

Rendelés:

Hétfő – Péntek: 7:30 – 19:30

ULTRAHANG VIZSGÁLAT

2D, 3D, 4D, 5D ultrahang vizsgálat

A kismama ultrahang vizsgálat során meghatározzuk a baba fejlettségét, súlyát, illetve részletesen átnézzük az egyes szerveket, valamint a méhet, méhlepényt. A 3D ultrahang és 4D ultrahang képen térben és mozgásban is látható a baba már az 5D technika segítségével, s így jobban megfigyelhető a fejlődése, az esetleges rendellenességek.

Az ultrahangkészülék magas frekvenciájú hanghullámokat bocsát ki, ezek a hanghullámok se a babára, se a kismamára nem károsak. A hanghullámokat a készülékhez tartozó tévé kivetíti, így válik a méh és a baba láthatóvá. Ez a műveletsor fájdalommentes és biztonságos.

3D ultrahangos vizsgálat

A nőgyógyászati és magzati ultrahang területén terjedt el először a 2D technika mellett ma már a 3D ultrahang alkalmazása. 

4D ultrahangos vizsgálat

Nagy felbontású gépünkkel élethű 4D ultrahang képeket készítünk, így térben és mozgásban is látható a baba.

5D ultrahangos vizsgálat

Az 5D ultrahang kiterjesztett térfogati kontraszt megjelenítésű kép, így ezzel HD minőségű, vagy 3D-s tévén térhatású kép jeleníthető meg.

A képre kattintva további képek láthatóak

 

A kismama ultrahang vizsgálat jelentősége

A 4D ultrahangos vizsgálatok diagnosztikai jelentősége kiemelkedik a megszokott módszerektől, mert az általunk használt készülék igen nagy felbontása részletesebb és az emberi szem számára kedvezőbb képet nyújt a baba bemutatására. Sokkal megbízhatóbb képek használatával az esetleges rendellenességek kiszűrése is leegyszerűsödött a szakorvosok számára, mely megnyugtatóbb a család számára is.

Mindemellett óriási jelentősége van annak, hogy a kismama számára is érthető, jól látható formában jelenik meg mindaz, amire várandóssága alatt oly sokat gondol. A kispapa is testközelből figyelheti meg a babát, ami gyakran hat kedvezően a kispapa és a magzat kapcsolatának alakulására is.

MIÉRT

Miért válasszon minket?

Szakértelem

Kiváló szakorvosokkal, szonográfusokkal és ultrahang specialistákkal dolgozunk, akik szakterületük kiválóságaik, hanem napi munkatapasztalattal rendelkeznek.

3 db ajándék a kismama ultrahang vizsgálat mellé

Az 4D ultrahangos vizsgálat mellé ajándék 5D ultrahangos felvételt, fényképeket a magzatról és hűtőmágnest adunk Önnek ajándékba.

Beutaló és várakozási idő nélkül

Mint magánrendelő, rugalmasan tudunk az Ön elvárásainak megfelelni. Nyugodt, családias légkörben, beutaló és várakozási idő nélkül, maximális odafigyeléssel, elérhető árakon.

30% kedvezmény

Használja ki az egyedülálló lehetőséget!  Az első vizsgálatot követően a következő kezelésre már 30%-os kedvezményt biztosítunk az Ön számára.

HOGYAN

Hogyan történik rendelőnkben a kismama ultrahang vizsgálat?

Kapcsolatfelvétel

Forduljon hozzánk bizalommal és hívjon minket bármikor, akár hétvégén is. Kérjen időpont telefonon a +36 20 20-44-444-es számon.

Teljeskörű tájékoztatás

Babamozira – 4D vizsgálatra van időpontkérési lehetőség, valamint a terhességgel kapcsolatos kérdésükre is szívesen válaszolunk nemcsak telefonon, de személyesen is a rendelőben.

A kismama ultrahang vizsgálat előtti fontos tanácsok

Az I. trimeszternél szükséges telt hólyag a kismamánál 14-15. hétig. Később pedig megfigyelésünk szerint, ha éhesen érkezik, picit sétál, vagy csokit eszik elérve ezzel, hogy éberebb legyen a baba, nagyobb a sikerességi arány a jó babafotó elkészítéséhez.

A kismama ultrahang vizsgálat folyamata

A vizsgálat során pontos diagnosztikai leletet, felvételt, valamint fényképeket készítünk a babáról. Bármilyen tájékoztatásra szükségük lenne, szívesen állunk rendelkezésükre. A vizsgálat után vásárolható pluszban hűtőmágnes és fénykép is a család többi tagjának.Valamint ha lehetőségük nyílik rá, akkor a Kismama könyvet hozzák magukkal. Ez mindig segítség nekünk.

KÉSZÜLÉK

Ismerje meg készülékünket

Felsőkategóriás General Electric készülék, mely 19”-os nagy felbontású LCD monitorral rendelkezik. Érintőképernyős vezérlés, HD minőségű speciális megjelenésű technikával.

Olyan egyedi 4D megjelenéssel rendelkezik, mely kiterjesztett és továbbfejlesztett térfogati kontraszt megjelenítésű képet képes készíteni, továbbá 5D-s képet is tud készít, így ezzel akár otthon HD minőségű, vagy 3D-s tévén térhatású kép jeleníthető meg.

ORVOSAINK

Ismerje meg orvosainkat

Beleznay Katalin

Több mint 20 éves ultrahangos tapasztalattal rendelkezik, mely garanciát ad vizsgálataink megbízhatóságára. A „Pocakosnapló” szakkönyv szakértője és szerzője. 4D ultrahang és 5D ultrahang specialista.

Kovács Katalin

Az elsők között volt Magyarországon, akik 3D és 4D ultrahang technológiával vizsgáltak kismamákat. Rendelőnkben specialistaként foglalkozik terhességi ultrahang diagnosztikával.

Fekete Anett

Szülészeti, valamint nőgyógyászati és ultrahang-diagnosztikai szakember. Napi munkatapasztalattal rendelkezik. Magas fokon sajátította el a legújabb módszereket és technikákat. A kismamák vizsgálatánál mindig a legjobb szakmai tudását nyújtja.

ÁRAINK

Kismama ultrahang vizsgálat árak

4D vizsgálat lelettel

11.990 Ft

4D vizsgálat lelettel + letölthető HD felvétellel

ajándék png képe  1-2 perc 5D ultrahang felvétel, 10×15 fénykép, hűtőmágnes

16.990 Ft

5D vizsgálat lelettel + letölthető HD felvétellel

ajándék png képe  10×15 fénykép, hűtőmágnes

18.990 Ft

Minden vizsgálat után kap egy 3.000 Ft értékű kupont, amit a következő alkalommal fel tud használni!

MIÉRT JÓ

Miért hasznos a kismama ultrahang vizsgálat?

N

Lényegesen részletesebb, élménydús képet lát a 4D és az 5D ultrahang technika segítségével.

N

Mert részletes tájékoztatást, magyarázatot kap a vizsgálatot végző szakembertől.

N

Saját szemével győződhet meg róla, hogy egészséges, így a kismama az ultrahang vizsgálat után megnyugszik, szorongása elmúlik

N

Erősebb lesz a kötődése a magzatához, hiszen látta babáját, annak arcocskáját, kezét, lábát, nemét.

N

A vizsgálaton résztvevő apukák is érzelmileg nagymértékben bevonódnak, amely fokozza az anyukák pozitív élményét.

N

A kezelést követően a felvételt megkapja, így az bárhol, bármikor, bármennyiszer meg tudja nézni és megmutathatja szeretteinek.

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálat alatt készül diagnosztikai lelet, amelyhez részletes tájékoztatást adunk.

TELEFON

+36 20 20 44 444

Hétvégén is hívható (0-24-ig)

CÍM

1095 Budapest, Mester utca 45.

Szakrendelő épülete IV. emelet 453.

RENDELÉS

Hétfő – Péntek:

7:30 – 19:30

EMAIL

bszucs14@gmail.com

2 órán belül válaszolunk

SZÉP kártyát, Ajándék Erzsébet-utalványt elfogadunk, szinte az összes Egészségpénztárral kapcsolatban állunk! Fizetés akár BANKKÁRTYÁVAL is!

Üzemeltető

  • Cég név: PGSZ Kft 
  • Cégjegyzékszám: 01-09-713461 
  • Adószám: 12989197-2-42 

Web üzemeltető

  • Cég név: Intelliweb Kft 
  • Cégjegyzékszám: 02-09-072195 
  • Adószám: 14215111-2-02