Hasi, nyaki, emlő, végtagi Ultrahang vizsgálat

4d ultrahang center

+36-20-20-44-444

Hétvégén is hívható! (0-24-ig)

1095 Bp, Mester utca 45.

Szakrendelő épülete IV. emelet 453. rendelő

Rendelés:

Hétfő – Péntek: 7:30 – 19:30

Jöjjön el hozzánk hasi, nyaki, emlő, végtagi ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! Dr. Horváth Éva és Dr. Varga Zsuzsanna több éves radiológiai és belgyógyászati ultrahang tapasztalattal rendelkeznek. Napi szinten foglalkoznak betegekkel, így pontos diagnosztikai lelet készül és részletes tájékoztatást tudnak adni a vizsgálat után.

HASI ULTRAHANG

Hasi ultrahang vizsgálatok 

Az eperendszert, májat, lépet, veséket, hasnyálmirigyet, a hasi nyirokcsomókat, a húgyhólyagot, férfiaknál a prosztatát, nőknél a méhet és a petefészket vizsgáljuk a hasfalon keresztül.

A vizsgálat feltétele az üres gyomor, 6 óra teljes éhezés szükséges a vizsgálat előtt. Lehetőleg a húgyhólyag ne legyen üres (ne közvetlenül a vizsgálat előtt ürítse ki!). Ellenben egy korty kávé, tea, üdítő is lehetetlenné teheti az epehólyag ábrázolását. Ha szükséges, akkor tiszta, buborékmentes vizet lehet inni előzőleg. Nem alkalmas a vizsgálat a gyomor-, nyombélfekély diagnosztizálására. A gyomor-bélrendszer vizsgálata nem helyettesíti az endoszkópos vizsgálatot (tükrözést).

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Nem alkalmas a vizsgálat a gyomor-, nyombélfekély diagnosztizálására. Továbbá a gyomor-bélrendszer vizsgálata nem helyettesíti az endoszkópos vizsgálatot (tükrözést).

ALSÓ VÉGTAGI VÉNÁS KERINGÉS

Alsó végtagi vénás keringés vizsgálat

Leggyakrabban mélyvénás trombózis gyanújánál vagy annak kizárására végezzük, a Color Doppler technika segítségével a véna és erek ultrahang vizsgálatánál által információt kapunk a keringési viszonyairól, a mélyvénás billentyűk működéséről.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Mindkét alsóvégtag vizsgálata:

26.000 Ft

NYAKI EREK COLOR-DOPPLER

Nyaki erek color-doppler vizsgálata

A nyaki artériákat vizsgáljuk. Az agy vérkeringéséért felelős erek falainak állapotát, az erek meszesedését, szűkületét lehet e módszerrel kimutatni. Indokolt elvégezni a vizsgálatot magas vérnyomás, érszűkület, dohányzás esetén, esetleg szívműtétek előtt.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

NYAKI LÁGYRÉSZEK

Nyaki lágyrészek pajzsmirigy vizsgálat

Pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki nyirokcsomók vizsgálata történik. Leggyakrabban a pajzsmirigy betegségekben és tapintható nyaki elváltozások esetében alkalmazzuk.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

VÉGTAGI LÁGYRÉSZEK

Végtagi lágyrészek vizsgálata

Klinikai panasz esetén (sérülés, izom-ínszakadás gyanúja, bevérzés, tapintható csomó stb.) az érintett testrész ultrahangos vizsgálata.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

TÉRDÍZÜLET

Térdízület ultrahangos vizsgálata

A vizsgálattal a térdízületi porcgyűrű sérüléseinek egy része, az ízületi szalagsérülések és a kóros folyadékgyülemek, Baker-ciszták ábrázolhatók leggyakrabban. A csontok és a porcfelszín vizsgálatára az ultrahang fizikai tulajdonságai miatt nem alkalmas, nem helyettesíti a reumatológiai vagy ortopédiai szakorvosi vizsgálatot, a szükséges röntgen, CT, vagy MRI vizsgálatot.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Mindkét térdízület vizsgálata:

26.000 Ft

A csontok és a porcfelszín vizsgálatára az ultrahang fizikai tulajdonságai miatt nem alkalmas, nem helyettesíti a reumatológiai vagy ortopédiai szakorvosi vizsgálatot, a szükséges röntgen, CT, vagy MRI vizsgálatot.

VÁLLÍZÜLET

Vállízület ultrahangos vizsgálata

Vállízület sérülések esetén a bicepsz ín, a rotator köpeny, a környező izmok, inak ábrázolhatók. Heveny vagy krónikus gyulladások esetében a kóros ízületi folyadékok, a lágyrészben lévő meszesedések láthatók.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Mindkét oldali vizsgálata:

26.000 Ft

EMLŐ

Emlő ultrahang

Az emlőkben lévő kóros folyamatok, jó és rosszindulatú elváltozások, gyulladások, tapintható csomók vizsgálatára önállóan 38 éves korig, utána a mammográfiás röntgen vizsgálat kiegészítéseként alkalmazzuk. Nem elég az emlők ultrahang vizsgálata 38 éves kor felett a mellrák szűrővizsgálatára, nem helyettesíti a mammográfiai vizsgálatot. A vizsgálatba beletartozik az hónalj ultrahangos vizsgálata is.

 

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

BOKA

Boka ízület vizsgálata

A vizsgálat alkalmas a kóros gyulladásos folyadékgyülem, sérülés után bevérzés kimutatására. Szalagszakadás, illetve sérülések egy része ábrázolható, kóros lágyrész terime(dudor, elváltozás) a régióban.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Mindkét boka ízület vizsgálata:

26.000 Ft

KÉZ, LÁB

Kéz, láb kis ízületeinek ultrahangos vizsgálata

Elsősorban reumatoid eredetű elváltozások korai felismerésére szolgál. Kimutathatók még egyéb lágyrész eltérések. Ganglionok (idegcsomó, idegdúc), ínhüvelygyulladások.

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Mindkét oldali vizsgálata:

26.000 Ft

Hasfali lágyrész – sérv ultrahang

A vizsgálat során megnézzük a tapintható elváltozás panaszok alapján a hasfali lágyrészt. Sérv, hasfali kitüremkedés, vagy éppen lipoma vizsgálatát a hasfalban. (A vizsgálatba nem tartozik bele a hasi szervek, vese, epe, máj… vizsgálata.)

A vizsgálat ára:

21.000 Ft

Jöjjön el hozzánk ultrahang vizsgálatra, ahol a legmodernebb berendezésekkel és tapasztalt orvosokkal várjuk Önt! A vizsgálat alatt készül diagnosztikai lelet, amelyhez részletes tájékoztatást adunk.

TELEFON

+36 20 20 44 444

Hétvégén is hívható (0-24-ig)

CÍM

1095 Budapest, Mester utca 45.

Szakrendelő épülete IV. emelet 453.

RENDELÉS

Hétfő – Péntek:

7:30 – 19:30

EMAIL

bszucs14@gmail.com

2 órán belül válaszolunk

SZÉP kártyát, Ajándék Erzsébet-utalványt elfogadunk, szinte az összes Egészségpénztárral kapcsolatban állunk! Fizetés akár BANKKÁRTYÁVAL is!

Üzemeltető

  • Cég név: PGSZ Kft 
  • Cégjegyzékszám: 01-09-713461 
  • Adószám: 12989197-2-42 

Web üzemeltető

  • Cég név: Intelliweb Kft 
  • Cégjegyzékszám: 02-09-072195 
  • Adószám: 14215111-2-02