Magunkról, vizsgálataink

2008-ban együttműködési szerződést kötöttünk a Ferencvárosi Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft-vel, hogy a Mester u-i épületükben egy fejlett kellemes hangulatú rendelő kialakítása mellett 4D ultrahang szolgáltatást nyújtsunk. Több szakorvos és védőnő támogatása segíti munkánkat, melyet az általunk üzemeltetett G.E. Voluson E6-os 4D-5D ultrahang készülékünk tesz könnyebbé.

2008 óta több ezer kismama tapasztalhatta meg, hogy a nálunk végzett vizsgálatok könnyebbé tették a terhesség alatti időszakot. Nemcsak pontos szakvéleményt és fontos információkat kaptak tőlünk a kismamák, hanem olyan utolérhetetlen élményben is volt részük, melyet a 4D ultrahang és már az 5D ultrahang technikával szereztünk meg.
Mi az, ami plusz és újdonság a mi általunk nyújtott szolgáltatásban? Kiváló szakorvosokkal, szonográfusokkal és ultrahang specialistákkal dolgozunk, akik nemcsak a szakterületük kiválóságaik, hanem napi munkatapasztalattal rendelkeznek a járóbeteg szolgáltatásban, így közelebbről megismerve tudnak segítséget nyújtani bármilyen problémára. Mindezek mellett a nagyon ismert Pocakos napló szakértőjével és ultrahangos specialistájával Beleznay Katalinnal is találkozhatnak a kismamák rendelőnkben.
Magyarországon rendelőnkben volt először SZÉP kártya elfogadási lehetőség a sok Egészségpénztár elszámolhatósági lehetőség mellett. Mindezek mellett újdonságként szerepel nálunk, hogy a 4D ultrahangos vizsgálatok mellett ajándék 5D ultrahangos felvételhez is juthatnak a kismamák, az ajándék fénykép és hűtőmágnes mellett, ami megint csak egyedül a mi rendelőnkben érhető el. Szerencsére sokan kihasználják azt az egyedülálló lehetőséget is, hogy az első vizsgálat után a következőre már 30%-os kedvezménnyel érkezhetnek a kismamák hozzánk.
Tehát, ha pontos szakértői leletet szeretnének és egy olyan csodás felvételt a babájukról, ami nagy élményt tud nyújtani, kérem forduljanak hozzánk, hiszen felkészült szakemberekkel, hozzáértéssel és a legjobb technikai berendezésekkel várjuk Önöket.

Beleznay Katalin több mint 20 éves ultrahangos tapasztalattal rendelkezik, mely garanciát ad vizsgálataink megbízhatóságára. A 2004, és 2006-ban kiadott "Pocakosnapló" szakkönyv szakértője és szerzője. 4D ultrahang és 5D ultrahang specialista.

Kovács Katalin az elsők között volt Magyarországon, akik 3D és 4D ultrahang technológiával vizsgáltak kismamákat. Rendelőnkben specialistaként foglalkozik terhességi ultrahang diagnosztikával és nagyon szereti a babamozi technikát.

Dr. Varga Csaba szülészeti-nőgyógyászati ultrahang szakorvos.
Több éves munkatapasztalatával a MÁV kórház munkatársa. Nálunk sok kismama kedvence és babamozin kívül kiváló diagnosztikus.

Vizsgálataink

Kismama ultrahang
A magzati vizsgálat során meghatározzuk a baba fejlettségét, súlyát, illetve részletesen átnézzük az egyes szerveket, valamint a méhet, méhlepényt.
A 3D ultrahang és 4D ultrahang képen térben és mozgásban is látható a baba már az 5D technika segítségével, s így jobban megfigyelhető a fejlődése, az esetleges rendellenességek.

4D ultrahang vizsgálat 6.999,- Ft

4D ultrahang vizsgálat DVD felvétellel
lelet, DVD, CD, 10x15 fénykép,
AJÁNDÉK 1-2 perc 5D ultrahang + hűtőmágnes 9.990,-

5D ultrahang vizsgálat DVD felvétellel
lelet, DVD, CD, 10x15 fénykép,
5D ultrahang + hűtőmágnes) 12.990,- Ft

Minden vizsgálat után a kismamák kapnak egy 30%-os kupont, amit a következő alkalommal fel lehet használni!

Down-kór szűrés
I. Kombinált teszt
II. Négyes teszt
III. Integrált teszt
(bővebb információ az Egyéb érdekességek-Down-kór szűrés menüpontban)

Ultrahang vizsgálataink:
- Hasi ultrahang vizsgálatok 10.000,- Ft
Az eperendszert, májat, lépet, veséket, hasnyálmirigyet, a hasi nyirokcsomókat, a húgyhólyagot, férfiaknál a prosztatát, nőknél a méhet és a petefészket vizsgáljuk a hasfalon keresztül. A vizsgálat feltétele az üres gyomor, 6 óra teljes éhezés szükséges a vizsgálat előtt. Lehetőleg a húgyhólyag ne legyen üres (ne közvetlenül a vizsgálat előtt ürítse ki!). Ellenben egy korty kávé, tea, üdítő is lehetetlenné teheti az epehólyag ábrázolását. Ha szükséges, akkor tiszta, buborékmentes vizet lehet inni előzőleg. Nem alkalmas a vizsgálat a gyomor-, nyombélfekély diagnosztizálására.
A gyomor-bélrendszer vizsgálata nem helyettesíti az endoszkópos vizsgálatot (tükrözést).

- Alsó végtagi vénás keringés vizsgálat 12.000,- Ft
Leggyakrabban mélyvénás trombózis gyanújánál vagy annak kizárására végezzük.
Mindkét alsó végtag vizsgálata: 15.000,- Ft

- Nyaki erek color-doppler vizsgálata 12.000,- Ft
A nyaki artériákat vizsgáljuk. Az agy vérkeringéséért felelős erek falainak állapotát, az erek meszesedését, szűkületét lehet e módszerrel kimutatni. Indokolt elvégezni a vizsgálatot magas vérnyomás, érszűkület, dohányzás esetén, esetleg szívműtétek előtt.

- Nyaki lágyrészek 10.000,- Ft
Pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, nyálmirigyek, nyaki nyirokcsomók vizsgálata történik.
Leggyakrabban a pajzsmirigy betegségekben és tapintható nyaki elváltozások esetében alkalmazzuk.

- Végtagi lágyrészek 10.000,- Ft
Klinikai panasz esetén (sérülés, izom-ínszakadás gyanúja, bevérzés, tapintható csomó stb.) az érintett testrész ultrahangos vizsgálata.

- Térdízület ultrahangos vizsgálata 10.000,- Ft
A vizsgálattal a térdízületi porcgyűrű sérüléseinek egy része, az ízületi szalagsérülések és a kóros folyadékgyülemek, Baker-ciszták ábrázolhatók leggyakrabban. A csontok és a porcfelszín vizsgálatára az ultrahang fizikai tulajdonságai miatt nem alkalmas, nem helyettesíti a reumatológiai vagy ortopédiai szakorvosi vizsgálatot, a szükséges röntgen, CT, vagy MRI vizsgálatot.
Mindkét térdízület vizsgálat: 13.000,- Ft

- Vállízület ultrahangos vizsgálata 10.000,- Ft
Vállízület sérülések esetén a bicepsz ín, a rotator köpeny, a környező izmok, inak ábrázolhatók. Heveny vagy krónikus gyulladások esetében a kóros ízületi folyadékok, a lágyrészben lévő meszesedések láthatók.
Mindkét oldali vizsgálat: 13.000,- Ft

- Emlő ultrahang 10.000,- Ft
Az emlőkben lévő kóros folyamatok, jó és rosszindulatú elváltozások, gyulladások, tapintható csomók vizsgálatára önállóan 30-35 éves korig, utána a mammográfiás röntgenvizsgálat kiegészítéseként alkalmazzuk. Nem alkalmas az emlők ultrahang vizsgálata 35 éves kor felett a mellrák szűrővizsgálatára, nem helyettesíti a mammográfiai vizsgálatot.

- Boka ízület vizsgálata 10.000,- Ft
A vizsgálat alkalmas a kóros gyulladásos folyadékgyülem, sérülés után bevérzés kimutatására. Szalagszakadás, illetve sérülések egy része ábrázolható, kóros lágyrész terime(dudor, elváltozás) a régióban.
Mindkét boka ízület vizsgálat: 13.000,- Ft

- Kéz, láb kis ízületeinek vizsgálata 10.000,- Ft
Elsősorban reumatoid eredetű elváltozások korai felismerésére szolgál. Kimutathatók még egyéb lágyrész eltérések. Ganglionok (idegcsomó, idegdúc), ínhüvelygyulladások.
Mindkét oldali vizsgálat: 13.000,- Ft